Albert-Jan Vink

Albert-Jan Vink

Albert-Jan Vink

Specialiteit: Oplossingsgerichte therapie, Voice Dialogue, arbeidsgerelateerde problematiek.

Albert-Jan Vink (1972) is GZ-psycholoog BIG (79063669425). Hij heeft een eigen praktijk in in Vleuten. U kunt bij hem terecht voor basis GGZ-hulpvragen (kortdurend, oplossingsgericht), maar hij heeft ook veel ervaring met langer durende behandelingen die gaan over de verandering van dieperliggende gevoelens en gedachten. Hij heeft specifieke ervaring en deskundigheid op het gebied van identiteit en arbeidsgerelateerde hulpvragen.
Albert-Jan heeft na zijn studie psychologie de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan, in deze opleiding heeft hij zich vooral toegelegd op diagnostiek (vanuit de psychodynamische invalshoek) en systemische en ervaringsgerichte behandelmethoden. Hiernaast is hij geschoold in Provocatieve therapie (vooral geschikt bij motivatievraagstukken) Mentalisation Based Therapy en Voice Dialogue.

Sinds 1996 is hij werkzaam als vrijgevestigd psycholoog in de ambulante GGZ.
Naast bovengenoemde praktijk is hij mede-eigenaar van Psyche @ Work (www.psycheatwork.nl). Hier richt hij zich op arbeidsgerelateerde coaching en training. Uitgangspunten zijn hier: werken maakt gezond en de juiste persoon op de juiste plek. Hij heeft veel ervaring met het coachen/begeleiden van ondernemers en leidinggevenden. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen.
Voor een afspraak kunt u mailen naar aj.vink@psycheatwork.nl of bellen: 06-29070019.

Albert-Jan werkt per februari op vrijdag in de praktijk in Utrecht Leidsche Rijn.