Albert-Jan Vink

Albert-Jan Vink

Albert-Jan Vink

Specialiteit: Mannen met identiteitsproblemen — wat niet betekent dat vrouwen niet welkom zijn, arbeidsgerelateerde problematiek.

Albert-Jan Vink (1972) is GZ-psycholoog BIG (79063669425). Hij heeft een eigen praktijk in Vleuten/Leidsche Rijn. U kunt bij hem terecht voor eerstelijns hulpvragen (kortdurend, oplossingsgericht), maar hij heeft ook veel ervaring met langer durende behandelingen die gaan over de verrandering van dieperliggende gevoelens en gedachten. Hij heeft specifieke ervaring en deskundigheid op het gebied van mannen en identiteit en arbeidsgerelateerde hulpvragen. Hiernaast kan je ook voor relatietherapie bij hem terecht.

Albert-Jan heeft na zijn studie psychologie de opleiding tot GZ-psycholoog gedaan, in deze opleiding heeft hij zich vooral toegelegd op diagnostiek (vanuit de psychodynamische invalshoek) en systemische en ervaringsgerichte behandelmethoden. Hiernaast is hij geschoold in Provocatieve therapie (vooral geschikt bij motivatievraagstukken) en Mentalisation Based Therapy. Sinds 1996 is hij werkzaam als vrijgevestigd psycholoog in de ambulante GGZ.

Naast bovengenoemde praktijk is hij mede-eigenaar van Psyche @ Work (www.psycheatwork.nl). Hier richt hij zich op arbeidsgerelateerde diagnostiek, coaching en training. Uitgangspunten zijn hier: werken maakt gezond en de juiste persoon op de juiste plek.  Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen.

Voor een afspraak kunt u mailen naar  aj.vink@psycheatwork.nl of bellen: 06-29070019. Albert-Jan werkt op donderdag en vrijdag in de praktijk in Vleuten.