Arina Bakker

Arina Bakker

Specialiteit: persoonlijkheidsproblemen, rouw, trauma, migratieproblematiek, eetproblemen, identiteitsvragen.

Arina Bakker (1980) is geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (BIGnr 49912432825), EMDR- en symbooldramatherapeut en supervisor voor de vereniging voor cognitieve gedragstherapie (VGCt) en vereniging schematherapie (VSt). Verder heeft zij een speciale interesse voor beeldende psychotherapie en kunst. Momenteel volgt zij binnen Eliagg de opleiding tot psychotherapeut.

“Ik blijf iedere keer weer nieuwsgierig wat mensen beweegt en vind het een uitdaging om op creatieve wijze aansluiting te vinden bij iemands levensgeschiedenis en -overtuiging om vervolgens samen op zoek te gaan naar iemands unieke behoeften en persoonlijkheid”.

Arina heeft 12 jaar gewerkt voor Eleos in Amersfoort. Afgelopen jaren heeft zij gewerkt voor ARQ Centrum’45 en ETT, waar (trauma-)behandeling geboden wordt aan migranten. Zij heeft verder ervaring met het bieden van nazorg aan medewerkers bij incidenten in de geestelijke gezondheidszorg en de politie (IVP).

Voor contact kunt u mailen naar abakker@eliagg.nl of bellen naar: 0297-569544 (tijdens kantooruren). Arina werkt op woensdag en donderdag in de praktijk in Uithoorn.