Chantal Linker

Chantal Linker

Chantal Linker

Specialiteit: Angst, dwang, trauma en depressie, maar ook problematiek die meer in de persoonlijkheid ligt.

Chantal Linker is gezondheidszorgpsycholoog BIG (69914459625). U kunt bij haar terecht voor cognitieve gedragstherapie en schemagerichte therapie bij bijvoorbeeld angst klachten, burn-out of somberheid. Ook als een bepaalde angst vaker terug keert of wanneer er sprake is van een onderliggend patroon. Zij heeft veel ervaring in de behandeling van trauma door middel van (imaginaire) exposure.
Chantal Linker heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit en is afgestudeerd in 2003. Daarna is zij gepromoveerd aan de faculteit biologische psychologie aan de Vrije Universiteit op het onderwerp “Dizygotic Twinning”. Naar haar promotie is zij gestart met de GZ-opleiding en was zij werkzaam als psycholoog bij verschillende instellingen zoals GGZ InGeest, Psygro en In de Bres.

Voor een afspraak kunt u het aanmeldformulier invullen op de website: www.praktijkezra.nl
(bij aanmelding) of mailen naar info@praktijkezra.nl. Chantal werkt op maandag en dinsdag in haar praktijk in Wormerveer en op donderdag en vrijdag in Heerhugowaard.

In 2018 heeft zij BGGZ-contracten met de volgende zorgverzekeraars. Zilverenkruis, Prolife, OZF, Interpolis, FBTO en Avero Achmea. CZ, Delta Lloyd, OHRA, DSW, De Amersfoortse, Ditzo, Stad Holland, A.S.R., Caresq, Promovendum, Besured, National Academic, IpTiQ, Unive, SZVK, Zekur, Zorgzaam verzekerd, VGZ, Bewuzt, MVJP, Aevitae, IZZ, IZA, UMC. U krijgt bij deze verzekeraars de behandeling vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Indien gewenst is haar kwaliteitsstatuut hier in te zien.