Daniel Borgman

Daniel Borgman

Specialiteit: verslavingsproblematiek, cognitieve gedragstherapie

Daniel Borgman, psycholoog i.o GZ psycholoog

Daniel Borgman is psycholoog i.o tot GZ psycholoog. Hij is vanaf april 2022 in opleiding bij Eliagg en werkzaam in de praktijk in Amsterdam en Uithoorn. Hij heeft enkele jaren als maatschappelijk werker gewerkt en is na een aantal jaren werkervaring psychologie gaan studeren aan de Open Universiteit te Amsterdam. Hij heeft jarenlang ambulante behandelingen gegeven aan mensen die worstelen met verslavingsproblematiek (drugs, alcohol, gokken maar ook game- en seksverslavingen). Tevens is hij een periode werkzaam geweest in een (F)-ACT team waar hij middels bemoeizorg mensen met ernstige psychiatrische problematiek heeft begeleid en behandeld.

 Hij houdt ervan zich te verdiepen in het unieke verhaal van ieder persoon en is sterk in het onderzoeken en analyseren van de onderliggende gedachte- en gedragspatronen van verschillende psychische problemen.

 Daniël werkt onder begeleiding van Christel van Voornveld-De Pender  (Amsterdam Nieuw-West) en Rens Filius (Uithoorn). Werkdagen van Daniël zijn: maandag en donderdag (Uithoorn) en vrijdag (Amsterdam Nieuw-West).

 Voor een afspraak kunt u het intakeformulier invullen (bij contact), bellen naar 020-7866468 (vrijdag) of 0297-569544 (maandag en donderdag) of mailen naar dborgman@eliagg.nl.