Evelien Koetsier

Evelien Koetsier

Specialiteit: Cognitieve gedragstherapie en traumabehandeling (PTSS).

Evelien Koetsier is Psycholoog en in opleiding tot GZ-Psycholoog. Zij heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en in de jaren daarna ervaring opgedaan binnen zowel de basis- als de specialistische GGZ. Zij is onder andere werkzaam geweest in een gespecialiseerd centrum voor de behandeling van PTSS. Hierdoor heeft zij kennis van behandelvormen zoals EMDR en Imaginaire Exposure. Momenteel werkt ze veel met technieken vanuit de Cognitieve gedragstherapie en ACT. U kunt voor verschillende klachten bij haar terecht, zoals angst, depressie, burn-out of trauma.

Zij vindt het belangrijk om in haar gesprekken ruimte te maken voor iemands persoonlijke verhaal en om samen te onderzoeken wat er nodig is om verder te kunnen. Afhankelijk van de problematiek zal ze daarbij meer klachtgericht te werk gaan of persoonsgericht (stilstaan bij emoties en behoeften).

Werkdagen van Evelien zijn: maandag (Uithoorn), donderdag en vrijdag (Amsterdam Nieuw-West).

Voor een afspraak kunt u het intakeformulier invullen (bij contact), bellen naar 036-5361040 (maandag), 020-7866468 (donderdag en vrijdag) of mailen naar ekoetsier@eliagg.nl.