Han Geerling

Han Geerling

Han Geerling

Specialiteit: Angsten, depressie, relatieproblemen

Han heeft zich gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie. Dit is een specialistische vorm van psychotherapie die de emoties, de negatieve gedachten én het gedrag aanpakt die de problemen in stand houden. Cognitieve Gedragstherapie is onder meer effectief bij angsten, stemmingsklachten en relatieproblematiek. Bij langdurige problemen of hardnekkige angst- of stemmingsklachten wordt schematherapie toegepast. Naast cognitieve gedragstherapie is Han gespecialiseerd in relatietherapie (EFT).

Han Geerling is afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij is BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog (09913862925) en heeft zich gespecialiseerd als Cognitief Gedragstherapeut (lid VGCt) en Registerpsycholoog NIP.
Han heeft meer dan tien jaar ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen, jeugdigen en volwassenen in verschillende GGZ instellingen in de eerste- en tweedelijnszorg. Hij is generalistisch opgeleid en werkt zowel met individuen als met echtparen en gezinnen.

Han is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Amersfoort.

Han is werkzaam in zijn eigen praktijk in Amersfoort. Voor aanmelding en contactgegevens, zie de website van Psychologenpraktijk Geerling.