Judith van der Kraan – de Pagter

Judith van der Kraan – de Pagter

Specialiteit: Cognitieve gedragstherapie, traumaproblematiek

Judith van der Kraan is gezondheidszorgpsycholoog (BIG: 79932015125).

Zij heeft psychologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Aansluitend is zij gaan werken in een GGZ-instelling met mensen die vastliepen vanwege persoonlijkheidsproblematiek. Als Praktijkondersteuner-GGZ (bij huisartspraktijken) heeft Judith mensen bijgestaan met klachten als depressie, angst en burn-out. Ook heeft zij een aantal jaren in Namibië gewerkt bij het Trauma Healing Network. De afgelopen jaren was zij werkzaam als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Eliagg.

 

Judith heeft een passie om mensen die door emotionele problemen vastgelopen zijn verder te helpen. Judith maakt in de behandeling voornamelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van EMDR-behandeling. De gesprekken kunnen, indien gewenst, in het Engels en Afrikaans gevoerd worden.

 

Judith werkt op de volgende dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag in Gouda; donderdag in Amsterdam Nieuw-West.

Voor een afspraak kunt u het intakeformulier invullen (bij contact), bellen naar 020-7866468 (donderdag) of mailen naar jvanderkraan@eliagg.nl.

Voor 2023 zijn er Basis GGZ contracten met de volgende zorgverzekeraarsgroepen: Zilveren Kruis, ENO, DSW, Zorg en Zekerheid, ASR en Caresq.
Bent u bij een andere zorgverzekeraar verzekerd? U kunt dan nog steeds in behandeling bij Judith. U declareert dan zelf de kosten voor de behandeling bij de zorgverzekeraar. U krijgt dan niet het volledige bedrag vergoed.

Het tarief voor onverzekerde zorg is 100 euro (OVP product). Dit geldt bij bepaalde problemen die niet door de verzekeraar worden vergoed.

Vanaf januari 2023 is Judith aangesloten bij Klacht en Company voor eventuele klachten. U kunt uw klacht digitaal aanmelden via nip@klachtencompany.nl met het klachtenformulier. Hier vindt u de link naar het Model Klachten en Geschillenreglement NIP.

Hier kunt u het kwaliteitsstatuut  inzien van Judith.

Hier vindt u de privacy policy over de verwerking van uw persoonsgegevens.

 

Meer informatie: https://www.psychologiepraktijkjudithvanderkraan.nl/

 

 

 

Hier vindt u de privacy policy over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Meer informatie: https://www.psychologiepraktijkjudithvanderkraan.nl/