Judith van der Kraan – de Pagter

Judith van der Kraan – de Pagter

Judith van der Kraan – de Pagter

Specialiteit: Cognitieve gedragstherapie, traumaproblematiek

Judith van der Kraan heeft psychologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Aansluitend is zij gaan werken in een GGZ instelling met mensen die vastliepen vanwege persoonlijkheidsproblematiek. Judith heeft ook gewerkt in verschillende huisartspraktijken als Praktijkondersteuner-GGZ met mensen met klachten als depressie, angst en burnout. De afgelopen jaren heeft ze in Namibië gewerkt bij het Trauma Healing Network.

Judith heeft een passie om mensen met emotionele problemen te helpen heling te vinden en weer verder te helpen. Judith biedt EMDR-behandeling aan en kan eventueel de behandeling in Afrikaans en Engels doen.

Judith is psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog en werkt onder begeleiding van Mieke de Boer (Amsterdam Nieuw-West) en Rens Filius (Uithoorn). Werkdagen van Judith zijn: dinsdag en donderdag (Amsterdam Nieuw-West) en vrijdag (Uithoorn).

Voor een afspraak kunt u het intakeformulier invullen (bij contact), bellen naar 020-7866468 (dinsdag en donderdag) of 0297-569544 (vrijdag) of mailen naar jvanderkraan@eliagg.nl.