Anja Terlouw
Anja Terlouw

Anja Terlouw

Specialiteit: Relatietherapie en traumabehandeling

Anja Terlouw is gezondheidszorgpsycholoog BIG (49910923225). Zij geeft relatietherapie (EFT en Contextuele therapie), traumabehandeling (EMDR), Cognitieve gedragstherapie en Oplossingsgerichte therapie.
Aandachtsgebieden zijn: depressie, angst, relatie- en werkproblematiek waarbij vragen over het geloof altijd ter sprake kunnen komen.
Anja heeft Arbeids- en Organisatiepsychologie gestudeerd aan de Open Universiteit en is in 2004 afgestudeerd. Daarna heeft vooral in de eerste lijn gewerkt met kortdurende behandeling, met een breed scala aan psychische problematiek, zoals depressie, burnout, angst en relatieproblemen. Tussendoor heeft ze ruim 7 jaar in Afrika als psycholoog gewerkt en veel ervaring opgedaan met problemen waar expats en humanitaire werkers tegenaan lopen, interculturele problematiek en trauma. Therapie kan ook in het engels.
Anja werkt op dindsdag en donderdag in haar eigen praktijk in Gorinchem en op maandag bij Praktijk de Burcht in Werkendam. Zij heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Meer informatie is te vinden op haar website: www.praktijkterlouw.nl