Eveline Louwerse
Eveline Louwerse

Eveline Louwerse

Specialiteit: Angststoornissen, trauma, EMDR

Eveline Louwerse werkt sinds 2007 als psychologe in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft specifieke ervaring in het werken met angststoornissen (o.a. sociale angst, paniekklachten, fobieën) en trauma. Hiervoor maakt ze gebruik van methoden uit verschillende tradities en werkt ze met EMDR.

Ze heeft een cliëntgerichte werkwijze waarin ze het vooral belangrijk vindt goed aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt. Er kan naar haar doorverwezen worden voor voor problemen op het vlak van angst, overspannenheid, depressie, rouwverwerking, assertiviteitsproblemen en levensvragenproblematiek.

Eveline heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar is ze in 2006 cum laude afgestudeerd. Daarna heeft ze zich verder ontwikkeld in de cognitieve gedragstherapie en zich gespecialiseerd in behandeling van (enkelvoudig)trauma en angststoornissen met EMDR. Ze is gezondheidszorgpsycholoog BIG (59917459925) en aangesloten bij de NVGzP en vereniging EMDR Nederland.

Voor een afspraak kunt u mailen naar elouwerse@eliagg.nl. Eveline werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag op de praktijk in Uithoorn.

Voor 2017 zijn er contracten met alle zorgverzekeraars gesloten. Tarieven voor behandeling kunt u hier inzien. Een niet-vergoed los consult (OZP) kost 85,- euro.

Hier kunt u Eveline's kwaliteitsstatuut zien.