Eveline Louwerse
Eveline Louwerse

Eveline Louwerse

Specialiteit: Trauma, angst, EMDR, Ehealth

Eveline Louwerse werkt sinds 2007 als psychologe in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft specifieke ervaring in het werken met angststoornissen (o.a. sociale angst, paniekklachten, fobieën) en trauma. Hiervoor maakt ze gebruik van methoden uit verschillende tradities en werkt ze met EMDR. Ook kun je bij haar aanvullende creatieve therapie volgen.

Ze heeft een cliëntgerichte werkwijze waarin ze het belangrijk vindt goed aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt. Er kan naar haar doorverwezen worden voor voor problemen op het vlak van trauma, angst, overspannenheid, rouwverwerking en assertiviteitsproblemen.

Ze werkt momenteel voornamelijk met EMDR en ook biedt zij Ehealth-behandelingen aan voor diverse problemen. Dit is een gecombineerde behandeling bestaande uit online begeleiding en een aantal gesprekken op de praktijk.

Eveline heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar is ze in 2006 cum laude afgestudeerd. Ze is gezondheidszorgpsycholoog BIG (59917459925) en aangesloten bij de NVGzP en vereniging EMDR Nederland.

Voor een afspraak kunt u mailen naar elouwerse@eliagg.nl. Eveline werkt op dinsdag en donderdag op de praktijk in Uithoorn.

Voor 2018 zijn er contracten met alle zorgverzekeraars gesloten. Tarieven voor behandeling kunt u hier inzien. Een niet-vergoed los consult (OZP) kost 85,- euro.

Hier kunt u Eveline's kwaliteitsstatuut zien.