Eveline Louwerse
Eveline Louwerse

Eveline Louwerse

Specialiteit: Trauma, angst, EMDR, Ehealth

Eveline Louwerse werkt sinds 2007 als psychologe in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft specifieke ervaring in het werken met angststoornissen (o.a. sociale angst, paniekklachten, fobieën) en trauma. Hiervoor maakt ze gebruik van methoden uit verschillende tradities en werkt ze met EMDR. Ook kun je bij haar aanvullende creatieve therapie volgen.

Ze heeft een cliëntgerichte werkwijze waarin ze het belangrijk vindt goed aan te sluiten bij de hulpvraag van de cliënt. Er kan naar haar doorverwezen worden voor voor problemen op het vlak van trauma, angst, overspannenheid, rouwverwerking en assertiviteitsproblemen.Ze werkt veel met EMDR en ook biedt zij Ehealth-behandelingen aan voor diverse problemen.

Eveline heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar is ze in 2006 cum laude afgestudeerd. Ze is gezondheidszorgpsycholoog BIG (59917459925) en aangesloten bij de NVGzP en vereniging EMDR Nederland.

Eveline werkt op dinsdag en donderdag op de praktijk in Uithoorn. Ze is momenteel met verlof en neemt geen clienten aan.

Voor 2018 zijn er contracten met alle zorgverzekeraars gesloten. Tarieven voor behandeling kunt u hier inzien. Een niet-vergoed los consult (OZP) kost 85,- euro.

Hier kunt u Eveline's kwaliteitsstatuut zien.