Janneke Boogaard
Janneke Boogaard

Janneke Boogaard

Specialiteit: Persoonlijkheidsproblematiek en relatieproblemen

Janneke Boogaard is arts-psychotherapeut, BIG geregistreerd (Arts 89020029801,
PT 59020029816). In haar opleiding tot psychotherapeut lag het accent op de psychodynamische (de mens in de context van zijn levensgeschiedenis en innerlijke dynamiek) en systeemtherapeutische benadering (de mens in de context van zijn/haar relaties, thuis, op het werk, enz...). Dit betekent dat u bij haar terecht kunt voor een breed scala van problemen. Als psychotherapeut is zij niet alleen gericht op het verhelpen van de klachten maar ook op het leren begrijpen en veranderen van de onderliggende patronen die tot de klachten hebben geleid en zodoende u te helpen als mens verder in ontwikkeling te komen.

Janneke heeft medicijnen gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heeft ze haar Masters  in Counseling gehaald aan de University of the Nations in Hawaii en deed ze haar opleiding psychotherapie bij het RINO- Noord-Holland. Ze heeft als arts-assistent chrirugie, interne geneeskunde en psychiatrie gewerkt, werkte in een counseling clinic in Hawaii, in een crisis-intervention-center in Hollywood, werkte vijf jaar op een Riagg en sinds 1989 in de eigen praktijk.

Naast haar reguliere werk geeft Janneke leiding aan Rapha Programma’s. Dit omvat het volgende:
- Rapha Retraite, een 6-daagse intensieve retraite die mensen de gelegenheid wil geven stil te staan bij zichzelf. Centraal hierbij staan vragen als: wie ben ik, wat drijft me en/of wat houdt me gevangen?
- 3- daagse echtparenretraite georganiseerd in  lokale kerkelijke gemeenten om paren de gelegenheid te geven op een relatie verdiepende en groei gevende manier tijd op zij te zetten voor elkaar.
-  Cursus ‘Groei in Identiteit’. Een cursus die in de lokale gemeente gegeven kan worden met deels dezelfde thema’s als de Rapha Retraite maar op een andere gebracht.
info: www.rapharetraite.nl / tel. 088-0019100

Voor een afspraak kunt u via de www.phullon.nl een aanmeldingsformulier invullen of bellen naar de praktijk Phullon 020-6190923. Janneke werkt op maandag en donderdag.