Rens Filius
Rens Filius

Rens Filius

Specialiteit: Identiteit-, persoonlijkheid- en relatieproblemen

... is gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut BIG (GZ 39050095225, PT 59050095216). U kunt bij hem terecht voor psychische problemen die niet afdoende met een korte behandeling op te lossen zijn zoals persoonlijkheidsproblematiek. Hij werkt vanuit een psychodynamische (mentalisatie gericht) en systeemgeriche (emotionally focussed) benadering. 

Rens heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en klinische psychologie aan Rosemead School of Psychology, Biola University in La Mirada California USA. Hij heeft sinds 1989 een vrijgevestigde praktijk. Hij is opgeleid tot symbooldrama therapeut. Dit is een boeiende werkwijze die gebruik maakt van het feit dat (droom)beelden dichtbij het emotionele leven staan. Deze 'beeldtaal' helpt bij het verwerken van emotionele trauma's, het oplossen van angsten en blokkades in de persoonlijkheidsontwikkeling.

Hij is meelevend lid van een evangelische gemeente en wil vooral beschikbaar zijn voor christenen die psychotherapie zoeken. Hij heeft vaak een wachtlijst.

Voor een afspraak kunt u mailen naar rfilius@eliagg.nl of bellen naar: 0297-569544. Rens werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk in Uithoorn.

In 2019 zijn er BGGZ en SGGZ contracten met alle zorgverzekeraars. Het overig zorgproduct tarief is € 100,00.
Hier kunt u zijn kwaliteitsstatuut inzien.
Hier kunt u zijn privacystatement inzien.