Talitha van Neerbos

Talitha van Neerbos

Talitha van Neerbos

Specialiteit: (Kinder- en jeugd)psychiater, BIG geregistreerd. Psychotherapie, diagnostiek en/of medicatie.

Talitha van Neerbos (1969) heeft medicijnen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, deed haar opleiding tot psychiater bij Mentrum/Arkin in Amsterdam en haar opleiding tot  kinder en jeugd psychiater bij Triversum in Alkmaar (BIG 59048189301). Ze heeft na haar studie geneeskunde eerst enkele jaren als arts-assistent gewerkt op een afdeling kindergeneeskunde en chirurgie. Vervolgens heeft zij enkele jaren gewerkt als MOA arts met asielzoekers en vluchtelingen

kunt bij haar terecht voor psychotherapie (psychodynamisch en cognitieve gedragstherapeutisch), diagnostiek en/of medicatie. Door de ervaring binnen kinder- en jeugdpsychiatrie heeft zij affiniteit met ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD en autisme. Ze werkt in principe met kinderen vanaf 6 jaar, tieners en volwassenen. Door haar ervaring met asielzoekers heeft zij ook affiniteit met mensen uit andere culturen.

Naast haar werk in de praktijk Phullon is Talitha ook werkzaam bij GGZ In de Bres. In haar vrije tijd is zij als vrijwilligster deel van een woongroep van stichting Timon. In het verleden is zij actief betrokken geweest bij “Cleansing Stream” (discipelschapsprogramma waar de Bijbel, herstel, vrijheid en balans centraal staan) en “Pure Desire” (hulp aan mannen en vrouwen verslaafd  aan negatief seksueel gedrag).

Tevens heeft zij meerdere seminars gegeven over pastoraat en psychiatrie.

Voor een afspraak kunt u via de www.phullon.nl een aanmeldingsformulier invullen of bellen naar de praktijk Phullon 020-6190923.
Talitha werkt op dinsdag ochtend en vrijdag.

Haar kwaliteitsstatuut is hier in te zien.