Janneke Boogaard

Janneke Boogaard

Janneke Boogaard

Specialiteit: Persoonlijkheidsproblematiek en relatieproblemen

Janneke Boogaard is arts-psychotherapeut, BIG geregistreerd (Arts 89020029801,
PT 59020029816). In haar opleiding tot psychotherapeut lag het accent op de psychodynamische (de mens in de context van zijn levensgeschiedenis en innerlijke dynamiek) en systeemtherapeutische benadering (de mens in de context van zijn/haar relaties, thuis, op het werk, enz…). Dit betekent dat u bij haar terecht kunt voor een breed scala van problemen. Als psychotherapeut is zij niet alleen gericht op het verhelpen van de klachten maar ook op het leren begrijpen en veranderen van de onderliggende patronen die tot de klachten hebben geleid en zodoende u te helpen als mens verder in ontwikkeling te komen.

Janneke heeft medicijnen gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heeft ze haar Masters  in Counseling gehaald aan de University of the Nations in Hawaii en deed ze haar opleiding psychotherapie bij het RINO- Noord-Holland. Ze heeft als arts-assistent chrirugie, interne geneeskunde en psychiatrie gewerkt, werkte in een counseling clinic in Hawaii, in een crisis-intervention-center in Hollywood, werkte vijf jaar op een Riagg en sinds 1989 in de eigen praktijk.

Voor een afspraak kunt u via de www.phullon.nl een aanmeldingsformulier invullen of bellen naar de praktijk Phullon 020-6190923. Janneke werkt op woensdag en donderdag.

Kwaliteitsstatuut Janneke Boogaard​
Privacy-statement Janneke Boogaard