Dina Mazzolari

Dina Mazzolari

Specialiteit: Problemen met identiteit en hechting, relatieproblemen, rouwverwerking, angst- en depressieklachten, burn-out, culturele aanpassingsproblematiek en zingevingsvragen.

Dina Mazzolari is gezondheidszorgpsycholoog (BIG 09910843825) en systeemtherapeut (lid van de NVRG).

Na haar studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heeft ze een specialisatie gevolgd voor relatie en gezinstherapie. Verder heeft ze zich verdiept in de EFT (Emotion Focused Therapy) zowel voor echtparen alsook voor individuen waarin hechting centraal staat (zie www.eft.nl).

In het kader daarvan geeft ze ook de ‘Houd me Vast’ relatietraining met 2 andere collega’s. in deze training worden het geloof in God en de hechtingstheorie op een mooie manier geïntegreerd (zie voor aanmeldingen www.beterverbonden.nl).

Dina is van Italiaans afkomst, maar geboren in Franssprekend Zwitserland. Sinds 1986 woont ze in Nederland. Ze heeft op latere leeftijd psychologie gestudeerd en sinds 2003 werkt ze als vrijgevestigde in de Eliagg praktijk in Almere. Therapie kan ook in het Engels, Frans of Italiaans. Voor contact kunt u mailen naar dmazzolari@eliagg.nl of bellen naar 06-48614607 .

Haar kwaliteitsstatuut vind u hier.