Mieke de Boer – Sonnenschein

Mieke de Boer – Sonnenschein

Mieke de Boer-Sonnenschein is gezondheidszorgpsycholoog BIG (99915449625) en Cognitief gedragstherapeut VGCt. Sinds 1 april 2023 is ze in opleiding bij C.V. ELIAGG tot Psychotherapeut BIG.

Tijdens haar opleiding (van april 2023 tot maart 2026) kunt u bij haar terecht voor behandeling als kortdurende behandeling voor uw klachten niet voor u heeft geholpen. Klachten als angst, depressie, burnout, rouw of trauma. Ook kunt u terecht voor behandeling voor lichte of matig ernstige persoonlijkheidsproblematiek. U kunt niet terecht voor ernstige persoonlijkheidsproblematiek, ernstige suïcidaliteit en eetproblematiek, omdat hier onvoldoende ondersteuning voor mogelijk is in de 2 dagen per week die ze in dienst is.

‘Ik onderzoek graag samen met je waar je in vastloopt. Ik houd van werken met een duidelijk doel, een stip op de horizon. Binnen die kaders ga ik met je de diepte in om ruimte te maken voor alle emoties die je voelt en maar lastig vindt. We gaan samen kijken naar hoe je eerdere ervaringen in je leven hierbij een rol spelen, zodat je jezelf begrijpt en compassie leert hebben met jezelf. Ik wil samen met je kijken wat je automatische neigingen zijn en of je in de toekomst andere keuzes wilt maken. Als dat zo is, begeleid ik je bij het oefenen met deze nieuwe keuzes in denken en doen.’

Ze werkt vanuit verschillende kaders, zoals cognitieve gedragstherapie, clientgerichte therapie en schematherapie. Ze werkt graag met twintigers.

Mieke geeft ook supervisie en leertherapie in het kader van de VGCt opleiding en GZ-opleiding.
Mieke heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Ze is gepromoveerd aan Universiteit Utrecht op het onderwerp Burnout. Ook werkte ze in verschillende psychologische praktijken in de eerste lijn/basis GGZ.

Voor een afspraak kunt u het intakeformulier invullen.
(bij contact) of mailen naar mdeboer@eliagg.nl of bellen: 0297-569544. Mieke werkt in Uithoorn op maandag en dinsdagochtend.

In 2023 werkt zij in dienst van C.V. ELIAGG. ELIAGG heeft contracten met alle verzekeraars, behalve Eno, ONVZ en ASR.

Het tarief voor onverzekerde zorg (OVP-product) is € 100,00.

Online consult mogelijk.

Voor Mieke geldt het kwaliteitsstatuut van C.V. ELIAGG, alsook de privacy policy. Zie: https://www.eliagg.nl/over-eliagg/privacystatement-van-cv-eliagg/