Rens Filius

Rens Filius

Rens Filius

Specialiteit: Identiteit-, persoonlijkheid- en relatieproblemen.

Rens Filius is gezondheidszorgpsycholoog-BIG (39050095225) en psychotherapeut-BIG (59050095216). U kunt bij hem terecht voor psychische problemen waarbij een kortdurende behandeling niet afdoende is zoals persoonlijkheidsproblematiek. Hij werkt vanuit een psychodynamische (mentalisatie gericht) en systeemgeriche (emotionally focussed) benadering.

Rens heeft psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en klinische psychologie aan Rosemead School of Psychology, Biola University in La Mirada California USA. Hij heeft sinds 1989 een vrijgevestigde praktijk. Hij is opgeleid tot symbooldrama therapeut. Dit is een boeiende werkwijze die gebruik maakt van het feit dat (droom)beelden dichtbij het emotionele leven staan. Deze ‘beeldtaal’ helpt bij het verwerken van emotionele trauma’s, het oplossen van angsten en blokkades in de persoonlijkheidsontwikkeling.

Hij is meelevend lid van een evangelische gemeente en wil vooral beschikbaar zijn voor christenen die psychotherapie zoeken. Hij neemt momenteel geen nieuwe cliënten meer aan.

Voor contact kunt u mailen naar rfilius@eliagg.nl of bellen naar: 0297-569544 (tijdens kantooruren). Rens werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk in Uithoorn.

In 2021 zijn er gb-GGZ en g-GGZ contracten met alle zorgverzekeraars. Het overig zorgproduct tarief is € 100,00. Klik hier voor verdere informatie over de kosten. In vakantieperiodes worden cliënten geïnformeerd wie van de ELIAGG-collega’s waarneemt.

In de folder van de praktijk vindt u nog meer praktische informatie onder andere over de werkwijze.

Wanneer u in een crisissituatie verkeert en de praktijk niet kunt bereiken dient u contact op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost.

De praktijk ‘Dr. R.J. Filius, psycholoog’ (AGB 94001876) staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 34338787 en participeert in ELIAGG.
Hier kunt u zijn kwaliteitsstatuut inzien.
Hier kunt u zijn privacyverklaring inzien.
Informatie over uw rechten en eventuele klachten vindt u hier.